Sun Gardens Dubrovnik

Some of the Resorts in Croatia


Turism är en tillväxtindustri över hela världen - särskilt i Kroatien . Denna mycket natursköna europeiskt land vid Adriatiska havet registrerar mer än 3,5 procent fler övernattningar varje år. De nödvändiga investeringarna i nya hotell och resorts är enorma: Efter 5,5 miljarder US-dollar under de senaste 15 åren kommer ytterligare 2,2 miljarder dollar att flyta in till nya hotellbyggnader enbart i Kroatien under de närmaste fem åren, det här är vad den berömda fastighetsrådgivningen Horwath HTL förutsäger. Enligt en världsledande leverantör av global b2b-hotelldata finns för närvarande 21 nya topphotell och lyxhotell i Kroatien finns det några enorma pågående projekt.

Privat investering
Om du vill investera, göra en vinst men även njuta av ditt boende, finns det flera välkända ägare av turistboende i primär havsnära läge i Kroatien som arbetar med leasing-back-modellen. Erbjudandena skiljer sig men vissa erbjuder 3-5 veckor av personligt bruk av fastigheten per år och boendet hyrs ut under delar av högsäsongen vilket ger ägaren 4-7% i avkastning. Det finns i många fall en kombination av hotell med konferensfaciliteter - villor - lägenheter, så det kan enkelt hyras ut när ägaren inte använder boendet själv.
Utöver detta ökar priset på fastigheter på dessa orter i 3-6% per år, eftersom de är ganska sällsynta på marknaden och ligger i utmärkta lägen vid havet. Köparen behöver inte leta efter hyresgästerna eller tänka på rengöring och underhåll. All sådan omfattning av tjänster tillhandahålls av förvaltningsbolaget eller hotellet, som är redo att underteckna avtal med ägaren i 20-30 år eller något annat alternativ, det finns viss flexibilitet.

Det är den säkraste investeringsformen i Kroatien. Det finns många fördelar; varje resort har sin speciella lösning för köparen. Vänligen kontakta oss för mer information om hur dessa intressanta investeringslösningar ser ut i detalj !

Crvena Luka Resort

Crvena Luka Resort

Apartments - villas - hotel

Croatian Resorts Projects

Resorts

More to be bulit in the near future

Punta Skala Croatia

Punta Skala Resort

Apartments and hotels

Kroatien

En fantastisk kust med storslagen natur och trevlig atmosfär
Man talar överlag bra engelska

Croatia full of life

Kroatien

Högklassiga hus och lägenheter
De flesta med havsutsikt
Bra seriösa byggare - Hög kvalite