• Kroatien - Medelhavets pärla
  • Dubrovnik
  • Punta Skala - Falkensteiner
  • The cristal clear water
  • Bol on Brac
  • Split
  • Radisson Sun Gardens
  • Relaxing along the coastline
  • Punta Skala - Falkensteiner
  • Istria
  • Radisson Sun Gardens

Information om köp av villa eller lägenhet i Kroatien.

Nedanstående information är endast en sammanfattning. Var god kontakta oss via telefon eller via epost för utförlig information !

Villor och lägenheter har antingen ett specifikt pris eller pris/kvm. Man kan även lämna ett bud som vi går vidare till säljare med. I en del fall finns det en del "luft", så om Ni lägger ett skäligt bud, går det kanske hem!
Det går även bra att skicka Epost till oss om Era önskemål; tex. hur många sovrum, specifikt område i Kroatien, prisbild, m.m. ! Vi plockar fram ett antal förslag som skickas till Er via Epost. Många av Er har kanske inte varit i Kroatien och för Er om Ni inte har några specifika önskemål om plats kommer vi att föreslå olika regioner.

Vi presenterar på web portalen ett mindre urval av objekt till att börja med. Vi föredrar att jobba direkt med säljare och med nybyggnation. Vi har haft dålig erfarenhet av kroatiska mäklare, men detta har ändrats till det bättre under senare år. Vi kommer att vara involverade i flera projekt framöver så utbudet kommer att ökas. Vi kan hjälpa till med att finna rätt objekt för er, men då gäller det som beskrivs nedan under
"Köp process och kostnader som är involverade"

Via våra lokala partners i Kroatien erbjuder vi full service och professionell rådgivning. Croatia Invest (CI) ger Er full rådgivning till köpare i Norden. Våra partners har valts ut omsorgsfullt och vi arbetar endast med professionella kollegor.

Via våra lokala partners i Kroatien täcker vi hela Kroatien och de flesta önskemål som kunden kan ha. Det finns ett stort utbud, dock är mycket i dåligt skick och gammalt. Vi väljer bara ut de objekt som har bra standard.

CI söker aktivt efter bra investeringar. Vi förhandlar för Er räkning för att få bästa tänkbara pris. Endast provision debiteras från vår sida, kostnader i samband med köp debiteras i regel köpare, t.ex. advokat, sales tax. Vi ser till att objektet har "Clean Title" och ser till att det är rätt ägare som säljer. Alla som är upptagna som ägare måste godkänna. Ibland kan det vara flera familjemedlemmar. Vi medverkar inte till något som är osäkert, ser vi något "tokigt" så avråder vi bestämt till köp. Endast ägare med klar lagfart och klara papper presenteras för Er!

Vi har lokal expertis på plats som talar perfekt engelska. Skulle det vara så att språket kan bli ett problem vid t.ex. kontraktsskrivande ser vi till att svensk/kroatisk tolk finns tillgänglig. Vi tillsammans med våra partners tar hand om kunden under "no pressure"! Vi plockar fram ett antal objekt som passar just Er. Croatia Invest ger Er den bästa tänkbara rådgivningen i Norden. Ni får full service både före/under/efter Ert köp.

Kroatien

En fantastisk kust med storslagen natur och trevlig atmosfär
Man talar överlag bra engelska

Utmärkt båtliv i den kroatiska skärgården

Kroatien

Högklassiga hus och lägenheter
De flesta med havsutsikt
Bra seriösa byggare - Hög kvalite